A 100%-os védelmet nyújtó Babiators napszemüvegek gyermeked szemeinek egészségéért!

Tudtad, hogy a napfény jobban károsítja a gyermekek szemét? Nagyobb és átlátszóbb szemlencséik vannak, mint a felnőtteknek. Sajnos a szülők alig egyharmada vásárol gyermekének védelmet nyújtó napszemüveget. Talán csak azért, mert az a gyermekek számára kényelmetlen, csúnya és könnyen tönkre tehető. De ez a szemlélet most megváltozik! A Babiators márka, a stílusos és biztonságos gyermek napszemüvegek gyártója megérkezett Magyarországra is. Végre valami gyerkőcök számára, ami protektív és nem „gagyi“. 😊

Néhány évvel ezelőtt az amerikai Molly Finneig fejében született meg az a gondolat, hogy olyan kiváló minőségű napszemüvegekkel szolgáljon a gyermekek számára, amik egyszerre megfizethetőek, tartósak és menők. Ezidőtájt vadászpilóta férjével Teddel, gyermekeivel, valamint más pilóták családjaival együtt a dél-karolinai Beaufort-ban éltek. Egy nap, mikor a pilóták gyakorlatoztak Molly megfigyelte, hogy míg a szülőkön ott virítottak a dizájnos aviator napszemüvegek, addig a gyermekek védtelenül, a napfénybe bámulva figyelték a gépeket. Nem sokkal ezután meggyőzte férjét, hogy tervezzenek gyermek napszemüvegeket. „Csináljuk és hívjuk őket Babiators-nak!“ – mondta Ted.

Ezek után Molly és Ted behívták a projektbe régi jó barátaikat az egyetemről, Carolyn-t és Matthew-t, majd 2011-ben a Babiators kigurult a kifutóra. A kis családi vállalkozás hamarosan nagyvállalattá vált, mára már több, mint 30 országba repítik ezeket a fantasztikus, stílusos, ugyanakkor biztoságos napszemüvegeket szerte a világban. Magyarország pedig csatlakozik hozzájuk.

Biztonságos! A Babiators napszemüvegek 100%-os védelmet nyújtanak a gyermekek szemeinek, miközben felfedezik a világot megannyi kalandot átélve. Az összes Babiators termék megfelel a legmagasabb szintű nemzetközi előírásoknak, ami a védelmet és biztonságot illeti.

Tartós. A napszemüveg viselése a gyermekek számára szórakoztató kell, hogy legyen és nem akadályozhatja őket semmiféle tevékenységben – ezért a Babiators szemüvegek kellemes tapintásúak, rugalmasak és gyakorlatilag elpusztíthatatlanok.

Menő! A Babiators napszemüvegekben filmes vagy rock csillagkonak fogják érezni magukat. Függetlenül attól, hogy a Heartbreaker dizájnból, vagy épp az Agent vagy Surfer polarizált lencséjű szériából választanak modelt, olyan érzésük lesz (és nagyon helyesen!:), mintha felnőttek lennének.

A Babiators ügyfélszolgálata és jótállási programja teljesen újkeletű. Amennyiben a szemüveg megsérül vagy elveszik a vásárlástól számított egy éven belül, akkor a vásárló kap egy ugyanolyan terméket teljesen ingyen (mindössze a postaköltséget kell állnia). Ehhez csupán regisztrálni kell a www.profimed.hu oldalon, a vásárlástól számított 30 napon belül.

A Babiators 3 méretben kínál napszemüvegeket – 0-2 éves, 3-5 éves, valamint 6 éves kor felett. A legkisebb méret is megbízhatóan illeszkedik a kisgyermekek fejéhez, továbbá csomagolásuk praktikus szilikon pántot is tartalmaz, ami a szemüveget a helyén tartja.

A Babiators napszemüvegeket Magyarországon a PROFIMED, PROFIMED Baby részlegén forgalmazza. A termékkínálatot megtekintheti az Allee Bevásárlóközpontban, a Profimed üzletünkben, vagy a www.profimed.hu weboldalon. Az alap napszemüvegek ára 7.990 Ft (szív alakú kerettel 10.490 Ft), valamint a polarizált lencsével rendelkező modellek ára 13.990 Ft.

Új termékek, innovációk, divattrendek – mindezt szogáltatja a PROFIMED Baby, immáron a legkisebbek számára is. A közvetlen vásárló természetesen ebben az esetben a szülő, aki számára értékesítésí hálózatunk megbízható partnerré válik, nemcsak a fogápolás területén. Gyermekeknek szóló részlegünkön megtalál speciális segédeszközöket a Fridababy kínálatában, amelyek megoldást nyújtanak az újszülöttek tipikus problémáira, mint a gázosodás vagy az eldugult orr; különleges ápolást és védelmet biztosító termálvíz tartalmú Castera termékeket;tapintós, interaktív és gyönyörű illusztrációkkal ellátott mesekönyveket; ikonikus Babiators napszemüvegeket és még sok más praktikus terméket, amik megkönnyítik a szülőszerepet 😊.

Látogassatok el a PROFIMED értékesítési hálózat hivatalos honlapjára az alábbi linkre kattintva: www.profimed.hu

Forrás és fotók: Profimed PR

MEGOSZTÁS