2021-es fürdőruha trendek

Hamarosan itt a nyár, ideje kiválasztani a fürdőruhát, amelyben ragyogni fogsz! Összegyűjtöttük a legfrissebb fürdőruha trendeket, amelyek segítenek megtalálni a stílusodhoz passzoló divatos darabot.

Trópusi esőerdő

Idén valószínűleg kevesen nyaralunk egzotikus helyeken, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a trópusi hangulatról. Az élénk színű virágok, pálma- és levélmotívumok felidézik a trópusi légkört. Ha kedveled a vidám, feltűnő darabokat, a trópusi mintás fürdőruha a megfelelő választás.

Állatminta

A kifutókat már meghódította az állatminta, ami idén a fürdőruhák világát is uralja. Feltűnő és időtlen, ha olyan fürdőruhát keresel, ami pár év múlva sem megy ki a divatból, ez a tökéletes választás. A leopárd, zebra és a kígyóminta jól mutat az egyrészes fürdőruhán és a bikinin is.

Geometriai minták

Ha kedveled az absztrakt mintákat, jó hírünk van. Idén hódítanak a geometriai minták és a különleges szabások. A legkedveltebb klasszikusok a pöttyös és a csíkos minta. Ha szeretnél a strandon vagy az uszodában a figyelem középpontjába kerülni, válassz különleges szabású, mintás fürdőruhát merész kivágásokkal!

Játékos részletek

Az idei év első számú trendje a díszített fürdőruha. Játékos fodrok, dekoratív redők, szalagok, áttetsző háló vagy csipke teszik a fürdőruhát különlegessé. Élénk színekkel kombinálva vidám, nőies megjelenést kölcsönöznek.

Strand kiegészítők

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem! Válassz egy gyönyörű és praktikus strandruhát, amit nem csak a strandon, hanem a laza nyári séták során is viselhetsz. A bő fazonú, természetes anyagból készült darabok kényelmet nyújtanak a legmelegebb napokon is. A szettet egy strandtáskával teheted teljessé.

Fedezd fel az Astratex.hu webáruház 2021-es fürdőruha kollekcióját és találd meg a tökéletes darabot!

Forrás és képek: Astratex