DRHAZI a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon

A Happy Family részt vett a Beauty & Style Nemzetközi Szépségipari Kiállításon, ahol színvonalas szakmai előadásokat hallgathattunk és megismerkedhettünk számos új trenddel is, többek közt a DRHAZI termékekkel is.

A DRHAZI kutató-fejlesztő cégként természetes hatóanyagkozmetikumokat készít. A sejtszinten ható professzionális medikozmetikumok előállítási irányelvei között a 100% természetes összetétel, a készítmények bőrazonos felépítése és a hightech hatóanyagok magas dózisú alkalmazása szerepel.

A különleges kozmetikumokról, a bőrápolásról beszélgettünk DR Házi Edinával, a cég kutatójával és termékfejlesztőjével.

  • Szerinted melyek a legfontosabb tulajdonságai egy igazán jó kozmetikumnak? Mi alapján érdemes választaniuk a vásárlóknak?

Ha bőrápolásra szánjuk, akkor elegendő, hogy tiszta és vegyszermenetes legyen. Ha viszont az arcfiatalítás a cél, akkor egyértelmű, hogy az előzőek mellett nagyfokú hatékonyságot, bőrmegújítást várunk.

A legújabb luxus kozmetikumcsaládunk a kiállításon debütált –  a DRHAZI Perfect Beauty, melynek különlegessége, hogy a bőrazonos összetétel és a sejtszintű bőrmegújítást nyújtó nanopeptid terápia mellett komplex kristályterápiát alkalmazva fiatalítja az arcbőrt. Arany, platina, irídium, ezüst, réz és szilícium atomok, melyek a vízzel speciális kristályszerkezetet alkotnak és DNS szinten inspirálják a bőr megújítását, fiatalítását.

A DRHAZI Bio arcplasztika bemutatón megismertették az új manuális arcfiatalítási módszert, mellyel a invazív sebészeti beavatkozások is kiválthatóak.

A kiállításon 2 előadást is hallhattunk Edinától, beszámolt az újszerű és innovatív felfedezéseikről a sérült, beteg arcbőrök normalizálása terén és másik téma pedig a természetes, holisztikus arcfiatalítás volt.

 

Promóció